Als uw kind tussen de 2 en 4 jaar oud is, mag het gebruik maken van de peutergroep. Houdt u wel rekening met eventuele wachtlijsten. Schrijf uw kind daarom tijdig in voor een plek op de peutergroep. Een peutergroep is een gezellige ruimte met verschillende hoekjes, materialen en spelmogelijkheden.

Op de peutergroep speelt en leert uw kind onder begeleiding van 2 pedagogisch medewerkers met andere kinderen. Spelend leren is goed voor de ontwikkeling. Er wordt spelenderwijs gewerkt aan de taalontwikkeling, motoriek, rekenvaardigheden, sociale vaardigheden en zelfstandigheid. Uw kind wordt stap voor stap voorbereid op de kleuterklas van de basisschool. Zo wordt de overstap naar de basisschool veel makkelijker!

Op alle peutergroepen wordt gewerkt met het ontwikkelingsvolgsysteem KIJK! en de methode Piramide. Hiermee kunnen wij de ontwikkeling van uw kind goed in beeld brengen en kijken we wat uw kind nodig heeft. Op deze manier kunnen wij uw peuter op een speelse wijze voorbereiden op de basisschool.

Op alle peutergroepen gaan peuters op vaste dagdelen per week naar de peuteropvang. Wij werken met vaste groepen die minimaal 10 uur per week volgens de methode Piramide werken. Alle peutergroepen zijn geopend tijdens de schoolweken van het basisonderwijs.

De kinderen van groep 1 komen op maandag, woensdag, vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur.
De kinderen van groep 2 komen op dinsdag en donderdag van 08:30 tot 13:30 uur.

Wat kost het


Meer informatie over de kosten vindt u hier.

Uw kind inschrijven?

Meer informatie over inschrijven vindt u hier.

Locatie Minimax<br><a href="https://www.delftsepeuterspeelzalen.nl/aanbod/locaties/minimax/">Bekijken</a>